Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Landutflykt till Assos och Fiskardo byar – utflykt till pittoreska byar!

Att utforska nya platser är en av de mest berikande aktiviteterna när man reser. En välorganiserad landutflykt till Assos och Fiskardo byar kan erbjuda en unik inblick i lokala kulturer, historiska landskap och natursköna vyer. För att hjälpa våra läsare att välja den bästa utflykten har vi testat flera alternativ som tar dig till charmiga byar och sevärdheter runt om på Kefalonia.

Landutflykt till Assos & Fiskardo byar

Den bästa upplevelsen av Kefalonia

Klicka här för att boka din utflykt

För den som önskar en oförglömlig utflykt med en blandning av kultur, historia och naturskönhet, erbjuder ”Landutflykt till Assos & Fiskardo byar” en exceptionell upplevelse. Denna halvdagsutflykt tar dig till hjärtat av Kefalonias mest pittoreska platser, inklusive de charmiga byarna Assos och Fiskardo samt den berömda Myrtos Beach.

Vad ingår i utflykten?

  • Transport: Bekvämt fordon med luftkonditionering och professionell förare.
  • Guidning: Erfaren guide som berättar om varje plats.
  • Vinprovning: Ett besök på Robola Cooperation för att smaka på lokala viner.

Höjdpunkter

  • Myrtos Beach: Känd för sina vita klippor och kristallklara vatten.
  • Assos: Utforska denna färgstarka fiskeby och dess historiska venetianska slott.
  • Fiskardo: Njut av denna unika by som överlevde jordbävningen 1953, med dess ursprungliga arkitektur.
  • Vinprovning: Lär dig om och smaka på Kefalonias distinkta viner som Robola och Mavrodaphne.
Powered by GetYourGuide

Utflykten startar med en panoramatur längs kusten, där du kan njuta av utsikten över havet och bergen. Vid Myrtos Beach erbjuds en stund för fotografering—ett måste för alla besökare. Vidare tas ni till Assos, där du får tid att själv utforska byns sevärdheter eller bara koppla av på ett kafé.

I Fiskardo får deltagarna tid att strosa runt i byn, äta lokala delikatesser eller shoppa i de eleganta butikerna. Utflykten avslutas med ett besök hos Orealios Gaea, där vinprovningen ger en smakrik avslutning på dagen.

Sammanfattning

För de som söker en välorganiserad och informativ utflykt som kombinerar naturskönhet, kulturell insikt och gastronomiska upplevelser, är ”Landutflykt till Assos & Fiskardo byar” ett utmärkt val. Denna utflykt ger inte bara en chans att se några av Kefalonias mest imponerande platser, utan också möjligheten att dyka in i den lokala kulturen och historien.

Klicka här för att boka din utflykt

Med tanke på de inkluderade tjänsterna och de rika upplevelserna som erbjuds är denna utflykt ett måste för alla som besöker Kefalonia.

Lämna en kommentar