Om oss

Här på kefalonia.se ägnar vi oss åt att dela med sig av Kefalonias bedövande skönhet och rika kultur. Vårt mål är att vara den ultimata resursen för alla som planerar en semester till denna förtrollande ö, eller för dem som helt enkelt drömmer sig bort till dess soliga landskap.

Webbplatsen drivs av oss, Anna Svensson och Erik Johansson, två passionerade Kefalonia-entusiaster. Anna, med rötterna i turismbranschen, har besökt Kefalonia otaliga gånger och är expert på öns hemliga pärlor och lokala delikatesser. Hennes artiklar ger dig insidertipsen du inte hittar i vanliga reseguider. Erik, en digital marknadsförare och fotograf, fångar öns andlösande vyer och ögonblick som får dig att känna som om du redan vandrar längs dess kustlinje.

Tillsammans har vi skapat kefalonia.se som en hyllning till denna underbara ö. Vi älskar att dela våra berättelser och upptäckter, och vi hoppas att vår passion kommer att inspirera ditt nästa äventyr. Våra personliga erfarenheter och vår kärlek till Kefalonia är vad som driver denna webbplats. Så dyk in i vår sida och börja planera din resa till denna grekiska oas, vi är här för att guida dig varje steg på vägen!